Saturday, 31 December 2011

3 hari 2 malam ?? 1001 cerita..

salam korang... saja je nak share.. hari tu ade la pergi KL.. biasa la orang kenamaan, banyak kerja.. heheh (gurau je) sebenarnya ade urusan sikit kat sana.. tu yang sanggup pergi dari Ipoh-KL.. macam bas pulak dah.. haha~ penat betul la..padahal duduk dalam kereta je pon.. yang bawak orang laen.. hermm.. alang2 dh pi KL tu, cakap la kat abah nak pi berjalan kat Shah Alam..ye la kan,, kat berita asyik keluar pasal I-City tu je.. ada la juga cadangkan nak pergi Bukit Cahaya.. akhirnya dapat jugak sampai sana.. ^_^ okelah dah tak larat nak taip.. korang tengok je la pic bawah ni.. btw nak bagitahu gambar I-City memang tak akan ada dalam blog ni buat masa nie.. nak tahu? tgok bawah!


     
ni la tempatnya! Bukit Cahaya.. macam2 ada


                                                                   


                        

ni la first time rasa duk rumah negeri 9.. kalau korang pergi bawa la keluarga ramai2.. rumah ni besar sangat.. seram pon ada.. mana taknya rumah besar, duduk 6 orang je.. hermm tambah2 lagi rumah tradisional.. pape pon memang happy la.. merasa la juga tidur kat rumah N9 a.k.a minangkabau.. 

okelah korang tengok je la gambar ye.. heheh~ maklum la.. dah penat menaip! bace pon korang tak larat kan! tahu dah.. hahah~


Taman Haiwan : belambak sangat sampai tak larat nak masukkan.. haha ^_<

    


Taman2 yg best ! heheh~
    



yang ni la yang paling ditunggu nak post! best place ever kat bukit cahaya.. rugi kalau x masuk.. bak kata orang tak lengkap le percutian kat sana.. bukannye belagak, tapi memang betul.. salji tu.. almaklumlah,, kuno sikit.. tak pernah merasa salji.. so, JOM RAMAI KE SINI! 
tak percaya??! datang bulan 12 baru musim sejuk.. datang bulan lain memang tak merasa la korang..



tempat last ni la paling menyakitkan hati !! huh!! >_<


bunyi tempat ni memang misteri.. patot le pon.. jauh sangat nak pergi.. jenuh mencari.. last2 tak leh nak masuk.. dah le dengan tak terjaga.. menyeramkan.. geram2 banyak habiskan masa kat sini sampai kerja lain habis tak jadi.. oh!! terowong MISTERI!! misteri la sangat! 
  

kbai! takat ni je la ye.. enjoy!! always follow this blog.. ^_^ have a nice day!!

No comments:

Post a Comment