Friday, 10 February 2012

Thanks My Friend

Assalamualaikum...
hari ni rasa sonok sangat ^_^ tdi dpt barang daripada post laju pulak tu hehe..ader juga orang nak bagi hadiah...
kalaw dikira-kira balik,mahal tu...mne taknya, 3 buah buku ngan keychain ^_^..pape pun rase dihargai hihih...
appreciate sangat kepada orang yang bagi gift ney..may Allah bless you my friend.. mesti korang nak tau kn buku pe.....ok, tgk bawah ni...<3<3<3

ni la hadiah yg dapat tu ^_^



mesti menarik kan buku nie! dah tak sabar nak baca.. heheh~




harap2 org yang bagi gift ni seronok bila tgk blog ni...^_^..
ok,setakat ni jer la dulu...teruskan follow blog ni yerk...
....n_n have a nice day n_n...

No comments:

Post a Comment